Proiecte

HumanLinks ONG, se implica in conformitate cu statutul si obiectivele fixate se implica in proiecte cu valoare adaugata pentru societate:
In cazul in care doriti sa deveniti voluntar, partener sau colaborator pentru oricare dintre proiectele existente sau aveti idei noi pe care doriti sa le puneti in practica – va rugam sa nu ezitati in a ne contacta folosind formularul de contact ( Contactati-ne)2016

Redesign organizational intern si al aplicatiilor online de comunicare in vederea sustinerii proiectelor demarate
Se completeaza competentele organizationale prin cursuri de specialitate in domeniul „Scrierea proiectelor cu finantare europeana” pentru personalul HumanLinks. Alaturi de experienta si competentele dobandite referitoare vom lansa in primavara acestui an un cateva linii de proiecte cu finantare europeana. In cazul in care doriti sa deveniti partener sau sa colaborati in acest domeniu cu HumanLinks va rugam nu ezitati sa ne contactati. Desemenea este lansat proiectul intern „Retea de cunostinte dobandite in vederea obtinerii si implementarii proiectelor cu fonduri europene pentru societatea civila si IMM-uri”.
– Proiectul este de tip „open source”.
– IMM-urile pe care dorim sa le avem ca partenere in acest proiect sunt cele care isi manifesta optiunile de implicare sociala prin intermediul redirectionarii celor 20% din impozitul platit catre stat.
(Nota: In situatia in care inca nu ati reusit sa redirectionati cei 20% din impozitul platit de societatea dvs puteti face acest lucru si catre HumanLinks – link sponsorizari.)

2015

Asociatia HumanLinks devine partener alaturi de „Asociatia Culturala Romania in Lume” in cadrul proiectului POSDRU/173/6.1/S/148698. Astfel asociatia noastra a avut ca obiectiv combaterea saraciei si incluziunea sociala prin crearea de locuri de munca in cadrul unui sector de economie sociala care a beneficiat de subventie pentru implementarea planului de afaceri.
In cadrul proiectului a luat nastere astfel VLAMION OIL SRL,producator de cosmetice bio, cu sediul in judetul Prahova, localitatea Sangeru. Obiectivele specifice au fost cele de implementare si sustenabilitate a planului de afaceri care sa duca la crearea si sustenabilitatea locurilor de munca pentru persoane defavorizate din grupul tinta al proiectului.

2014

Asociatia HumanLinks initiaza masuri pentru sprijinirea copiilor aflati in situatii de risc medical in colaborare cu asociatia „Salveaza o inima”. Astfel am reusit sa aducem putina alinare si speranta celor aflati in dificultate